VÁLLALATUNK

 
   
Vállalatunk, a Consortium Hungaricum KFT 2004-ben alakult.

A névválasztás tudatos volt, hiszen célunk akkor is és ma is ugyanaz:
A több, mint tíz esztendős Ausztriában, Angliában, Dániában, Németországban, Belgiumban és az Egyesült Államokban szerzett tapasztalattal saját szakmai területünkön a magyar kis -és középvállalatok céljait segíteni versenyképességük erősítésében, export tevékenységük kiszélesítésében, hosszú-távú kiegyensúlyozott fejlődésük megvalósítása érdekében.

Lehetőségeink az elmúlt nyolc év alatt kiszélesedtek, hiszen ma már projektjeink jelentős része kötődik Csehországhoz, Lengyelországhoz, Szlovéniához és Horvátországhoz. Azonban ügyelünk arra, hogy a magyar cégek minden esetben és minden lehetőség szempontjból kiemelkedő figyelmet kapjanak.

Mintának tekintjük Bajorország, valamint Ausztria tartományainak berendezkedését, gazdasági felfogását, a tradícionális kis -és középvállalati szektorba vetett általános bizalmat és hosszú-távú fejlődésre irányuló törekvéseket.

Tulajdonosaink több, mint két évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek vállalatok aktuális piaci értékének meghatározásában, átvilágításában, értékesítésre való felkészítésében, retsrukturálásában, valamint vállalatok konkrét értékesítésében, illetve vásárlásában. Legjelentősebb Know-how-val a német, az osztrák és a svájci piacon rendelkezünk.

Munkánkat széleskörű nemzetközi partnerhálózatunk, valamint folyamatos elismert külföldi szakmai továbbképzések segítik.

Szektoroktól függetlenül dolgozunk, megvalósult projektjeinkben ugyanúgy megtalálható a mezőgazdasági, illetve élelmiszeripari ágazat, mint például a hulladékkereskedelem vagy a precíziós gépgyártás.

Ügyfeleinknek minden esetben testreszabott megoldásokat kínálunk.
 
       
 
Főoldal Vállalatunkról Tevékenységi körök Elérhetőség
© Consortium Hungaricum Kft. - Készítette: NT-Service Kft.